Elektriker i Lit

Hitta en riktigt bra elektriker i Lit. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Lit som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Lit kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Lit för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Lit

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Lit som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


El & Energiservice I Lit AB
Fjäl 209
836 91 Lit


Grön Isolering AB
Smedsta 116
836 91 Lit


Optera, AB
Lits-bye 320
836 91 Lit

Kostnad och pris för elektriker i Lit

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Lit du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Lit och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Lit

Det finns minst ett elteknikföretag i Lit som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Lit nedan.

Beskrivning: Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Area: 125,01 hektar
Befolkning: 1040, år 2010

Här kan du läsa mer om Lit om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Lit.

När du behöver en elektriker i Lit för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Lit rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Lit

Om du bor i området omkring Lit och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Lit och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Lit dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.