Elektriker i Borgholm

Hitta en riktigt bra elektriker i Borgholm. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Borgholm som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Borgholm kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Borgholm för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Borgholm

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Borgholm som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

RF Elservice AB
Hammarv. 10
387 35 Borgholm


Elförbättringar på Öland AB
Rönnerumsv. 72
387 92 BORGHOLM


Elkedjan
Storg. 46
387 34 BORGHOLM


Elinstallatören AB
Hammarv. 16
387 35 Borgholm


Kapelludden Camping & Stugor
Sandg. 27
387 31 Borgholm


Borgholms Skylt & Reklam
Verkstadsg. 6
387 36 BORGHOLM


Elajo El & Energiteknik AB
Hammarv. 6
387 35 Borgholm


R-F El-Service I Borgholm AB
Hammarv. 10
387 35 Borgholm


Görans TV-Service
Borgv. 6
387 33 Borgholm


Ölands El & Värmeteknik AB
Ö. Sörby G. Byg. 4 A
387 94 BORGHOLM


Borgholms Elektriska
Landsvägen strandtorp 97
387 92 BORGHOLM

Kostnad och pris för elektriker i Borgholm

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Borgholm du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Borgholm och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Borgholm

Det finns minst ett elteknikföretag i Borgholm som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Borgholm nedan.

Beskrivning: Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Area: 255,76 hektar
Befolkning: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om Borgholm om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Borgholm.

När du behöver en elektriker i Borgholm för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 11 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Borgholm rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kalmar.

Jour elektriker i Borgholm

Om du bor i området omkring Borgholm och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Borgholm och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Borgholm dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.