Elektriker i Lessebo

Hitta en riktigt bra elektriker i Lessebo. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Lessebo som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Lessebo kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Lessebo för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Lessebo

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Lessebo som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Storg. 65
360 50 LESSEBO


Emmaboda Elektriska AB
Kronobergsg. 1
360 50 LESSEBO


El- & VVS-Teknik I Småland AB
Januariv. 10
360 50 LESSEBO


Nilssons Elteknik AB
Flottareg. 6
360 50 LESSEBO

Kostnad och pris för elektriker i Lessebo

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Lessebo du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Lessebo och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Lessebo

Det finns minst ett elteknikföretag i Lessebo som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Lessebo nedan.

Beskrivning: Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Area: 339,83 hektar
Befolkning: 2737, år 2010

Här kan du läsa mer om Lessebo om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Lessebo.

När du behöver en elektriker i Lessebo för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Lessebo rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kronoberg.

Jour elektriker i Lessebo

Om du bor i området omkring Lessebo och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Lessebo och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Lessebo dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.