Elektriker i Glommersträsk

Hitta en riktigt bra elektriker i Glommersträsk. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Glommersträsk som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Glommersträsk kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Glommersträsk för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Glommersträsk

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Glommersträsk som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Öhlunds El AB, Tommy
Järvträsk 39
930 81 Glommersträsk

Kostnad och pris för elektriker i Glommersträsk

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Glommersträsk du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Glommersträsk och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Glommersträsk

Det finns minst ett elteknikföretag i Glommersträsk som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Glommersträsk nedan.

Beskrivning: Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Area: 152,22 hektar
Befolkning: 272, år 2010

Här kan du läsa mer om Glommersträsk om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Glommersträsk.

När du behöver en elektriker i Glommersträsk för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Glommersträsk rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Glommersträsk

Om du bor i området omkring Glommersträsk och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Glommersträsk och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Glommersträsk dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.