Elektriker i Juoksengi

Hitta en riktigt bra elektriker i Juoksengi. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Juoksengi som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Juoksengi kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Juoksengi för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Juoksengi

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Juoksengi som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Haapaniemis El AB
Byv. 102
957 23 JUOKSENGI


Juoksengi Kabel TV Förening
Genv. 14
957 23 JUOKSENGI

Kostnad och pris för elektriker i Juoksengi

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Juoksengi du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Juoksengi och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Juoksengi

Det finns minst ett elteknikföretag i Juoksengi som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Juoksengi nedan.

Beskrivning: Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Area: 105,79 hektar
Befolkning: 350, år 2010

Här kan du läsa mer om Juoksengi om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Juoksengi.

När du behöver en elektriker i Juoksengi för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Juoksengi rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Juoksengi

Om du bor i området omkring Juoksengi och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Juoksengi och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Juoksengi dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.