Elektriker i Lannavaara

Hitta en riktigt bra elektriker i Lannavaara. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Lannavaara som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Lannavaara kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Lannavaara för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Lannavaara

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Lannavaara som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Lannavaara El HB
August Lundbergsbacken 4
980 13 Lannavaara

Kostnad och pris för elektriker i Lannavaara

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Lannavaara du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Lannavaara och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Lannavaara

Det finns minst ett elteknikföretag i Lannavaara som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Lannavaara nedan.

Beskrivning: Lannavaara är en småort i Kiruna kommun. Det finns järnmalmsfyndigheter några kilometer från Lannavaara, och det har funnits planer på att starta gruvor där. I Lannavaara finns företaget Kristallen AB som bedriver utbildning inom ädelstenar och guldsmide.

Area: 55 hektar
Befolkning: 79, år 2010

Här kan du läsa mer om Lannavaara om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Lannavaara.

När du behöver en elektriker i Lannavaara för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Lannavaara rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Lannavaara

Om du bor i området omkring Lannavaara och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Lannavaara och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Lannavaara dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.