Elektriker i Vuollerim

Hitta en riktigt bra elektriker i Vuollerim. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Vuollerim som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Vuollerim kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Vuollerim för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Vuollerim

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Vuollerim som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Vuollerims Snickeriservice AB
Bodenv. 14 A
960 30 VUOLLERIM


Jens Granströms El O Entreprenad, AB
Kyrkv. 14
960 30 VUOLLERIM

Kostnad och pris för elektriker i Vuollerim

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Vuollerim du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Vuollerim och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Vuollerim

Det finns minst ett elteknikföretag i Vuollerim som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Vuollerim nedan.

Beskrivning: Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Area: 201,95 hektar
Befolkning: 732, år 2010

Här kan du läsa mer om Vuollerim om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Vuollerim.

När du behöver en elektriker i Vuollerim för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Vuollerim rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Vuollerim

Om du bor i området omkring Vuollerim och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Vuollerim och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Vuollerim dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.