Elektriker i Glanshammar

Hitta en riktigt bra elektriker i Glanshammar. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Glanshammar som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Glanshammar kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Glanshammar för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Glanshammar

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Glanshammar som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Heat-On AB
Björka
705 97 GLANSHAMMAR


Göran Nordin AB
Sörberga 631
705 97 GLANSHAMMAR


Rightlight sweden
Löre 407
705 97 GLANSHAMMAR


Lars-Eriks El & Fastighetsservice
Ringv. 26
703 85 Glanshammar

Kostnad och pris för elektriker i Glanshammar

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Glanshammar du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Glanshammar och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Glanshammar

Det finns minst ett elteknikföretag i Glanshammar som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Glanshammar nedan.

Beskrivning: Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Area: 92,95 hektar
Befolkning: 727, år 2010

Här kan du läsa mer om Glanshammar om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Glanshammar.

När du behöver en elektriker i Glanshammar för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Glanshammar rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Örebro.

Jour elektriker i Glanshammar

Om du bor i området omkring Glanshammar och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Glanshammar och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Glanshammar dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.