Elektriker i Ängelholm

Hitta en riktigt bra elektriker i Ängelholm. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Ängelholm som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Ängelholm kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Ängelholm för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Ängelholm

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Ängelholm som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

A-El Ängelholm AB
Brandsvigsg. 2
262 73 ÄNGELHOLM


Ängelholms Elduo AB
Älvdalsg. 7
262 73 ÄNGELHOLM


K.Greens El & Automatik / Fyrverkeri
Foderg. 6
262 54 ängelholm


J.T. Energiexperten AB
Brandsvigsg. 4
262 73 ÄNGELHOLM


Ängelholms Elduo
Älvdalsg. 7
262 73 ÄNGELHOLM


BS Elservice
Röglev. 368
262 94 ängelholm


Bravida Prenad AB/EEAB EL
Nybrov. 10
262 63 ängelholm


Björn Nilsson Elteknik
Dalag. 6
262 43 ängelholm


Torbjörn Lundkvist
Vejbyg. 2
262 62 ÄNGELHOLM


Cms Holding Sweden AB
Råbockav. 40
262 63 ängelholm


L-G C Isolering I Helsingborg AB
Metallg. 17 A
262 72 ängelholm

Kostnad och pris för elektriker i Ängelholm

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Ängelholm du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Ängelholm och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Ängelholm

Det finns minst ett elteknikföretag i Ängelholm som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Ängelholm nedan.

Beskrivning: Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Area: 1 283,34 hektar
Befolkning: 23240, år 2010

Här kan du läsa mer om Ängelholm om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Ängelholm.

När du behöver en elektriker i Ängelholm för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 11 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Ängelholm rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Ängelholm

Om du bor i området omkring Ängelholm och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Ängelholm och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Ängelholm dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.