Elektriker i Simrishamn

Hitta en riktigt bra elektriker i Simrishamn. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Simrishamn som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Simrishamn kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Simrishamn för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Simrishamn

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Simrishamn som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

ELAN EL AB
Fabriksg. 8
272 36 SIMRISHAMN


Elkedjan
Bruksg. 8
272 36 SIMRISHAMN


Widerbergs Elektriska AB
Fabriksg. 8
272 36 SIMRISHAMN


Futura Energi AB
Testg. 1
272 36 SIMRISHAMN


Liljas Ekoenergi AB
Kurrabacken 17
272 94 SIMRISHAMN


Österlen Markis och Persienn
Storg. 46
272 32 SIMRISHAMN


SetEl.se
Testg. 1
272 36 SIMRISHAMN

Kostnad och pris för elektriker i Simrishamn

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Simrishamn du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Simrishamn och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Simrishamn

Det finns minst ett elteknikföretag i Simrishamn som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Simrishamn nedan.

Beskrivning: Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Area: 449,06 hektar
Befolkning: 6527, år 2010

Här kan du läsa mer om Simrishamn om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Simrishamn.

När du behöver en elektriker i Simrishamn för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Simrishamn rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Simrishamn

Om du bor i området omkring Simrishamn och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Simrishamn och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Simrishamn dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.