Elektriker i Österhaninge

Hitta en riktigt bra elektriker i Österhaninge. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Österhaninge som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Österhaninge kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Österhaninge för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Österhaninge

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Österhaninge som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Boijorts El AB
Nilsbergav. 7
137 95 österhaninge


Holmer, Christer Karl Gunnar
Hässlingby 15
137 95 österhaninge

Kostnad och pris för elektriker i Österhaninge

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Österhaninge du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Österhaninge och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Österhaninge

Det finns minst ett elteknikföretag i Österhaninge som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Österhaninge nedan.

Beskrivning: Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Area: 39 hektar
Befolkning: 131, år 2010

Här kan du läsa mer om Österhaninge om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Österhaninge.

När du behöver en elektriker i Österhaninge för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Österhaninge rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Österhaninge

Om du bor i området omkring Österhaninge och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Österhaninge och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Österhaninge dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.