Elektriker i Skå

Hitta en riktigt bra elektriker i Skå. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Skå som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Skå kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Skå för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Skå

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Skå som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Skå Elektriska AB
Marieberg
179 75 SKÅ


Temo Telemontage
Enlundav. 42 B
179 75 SKÅ


Djurö Elektriska
Skå Kyrkväg 19
179 75 SKÅ

Kostnad och pris för elektriker i Skå

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Skå du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Skå och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Skå

Det finns minst ett elteknikföretag i Skå som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Skå nedan.

Beskrivning: Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Area: 19 km2
Befolkning: 738, år 1952

Här kan du läsa mer om Skå om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Skå.

När du behöver en elektriker i Skå för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Skå rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Skå

Om du bor i området omkring Skå och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Skå och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Skå dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.