Elektriker i Solna

Hitta en riktigt bra elektriker i Solna. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Solna som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Solna kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Solna för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Solna

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Solna som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

ELYX El-Installations AB
S:t Ansgars v. 6
169 51 SOLNA


Combiconsult I Stockholm AB
Dalv. 4
169 56 Solna


Woodmountain Electric
Krysshammarv. 36
171 57 Solna


Stockholms Elautomatic AB
Fabriksv. 10
171 48 Solna


Råsunda El, AB
Filmg. 23
169 33 SOLNA


Bosse GranathS Elektriska
Ankdammsg. 7
171 43 SOLNA


Hagalunds Elservice AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna


Electrocord Elteknik AB
Idrottsg. 2
169 35 SOLNA


AV-Huset
Vretenv. 13
171 54 SOLNA


Claprogruppen AB
Gelbgjutarev. 5
171 48 Solna

Kostnad och pris för elektriker i Solna

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Solna du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Solna och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Solna

Det finns minst ett elteknikföretag i Solna som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Solna nedan.

Beskrivning: Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Area: 20,01 km2
Befolkning: 76 158, år 2015

Här kan du läsa mer om Solna om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Solna.

När du behöver en elektriker i Solna för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 10 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Solna rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Solna

Om du bor i området omkring Solna och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Solna och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Solna dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.