Elektriker i Tumba

Hitta en riktigt bra elektriker i Tumba. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Tumba som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Tumba kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Tumba för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Tumba

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Tumba som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Nordisk Elmontering AB
Bergfotsv. 17
147 33 TUMBA


Temael I Tumba AB
Dalv. 62
147 32 Tumba


Stefan Nilsson Nätverk AB
Grödingev. 49 B
147 31 TUMBA


Hjorth:s Elektriska
Gröndalsv. 14
147 30 Tumba


78 Elservice AB
Tallv. 4
147 31 TUMBA


Nordisk Elmontering AB
Båtsmannabacken 2
147 33 TUMBA


Botkyrka Elmontage
Kassmyrav. 10
147 33 TUMBA


Elexperten I Stockholm
Björkv. 73
147 33 TUMBA


Green Vision AB
Tunagårdsv. 11
147 43 Tumba


Fiber & Styrteknik Stockholm AB
Boställsv. 2
147 41 Tumba

Kostnad och pris för elektriker i Tumba

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Tumba du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Tumba och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Tumba

Det finns minst ett elteknikföretag i Tumba som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Tumba nedan.

Beskrivning: Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Area: 1 773,53 ha
Befolkning: 37 852, år 2010

Här kan du läsa mer om Tumba om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Tumba.

När du behöver en elektriker i Tumba för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 10 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Tumba rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Tumba

Om du bor i området omkring Tumba och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Tumba och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Tumba dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.