Elektriker i Almunge

Hitta en riktigt bra elektriker i Almunge. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Almunge som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Almunge kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Almunge för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Almunge

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Almunge som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Almunge El
Almungeberg Torslund 255
740 10 ALMUNGE


Sköld El & VVS Brew Tech AB
Ellringe 6
740 10 ALMUNGE


Ekmyrs El AB
Lydinge Munktorp 23
740 10 ALMUNGE


Heritech Larm Partner, AB
Hemmingsbol 10
740 10 ALMUNGE


A. Zillén El AB
Faringe-täby 125
740 10 ALMUNGE


Ekmyrs El
Lydinge Munktorp 29
740 10 ALMUNGE

Kostnad och pris för elektriker i Almunge

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Almunge du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Almunge och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Almunge

Det finns minst ett elteknikföretag i Almunge som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Almunge nedan.

Beskrivning: Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Area: 84,54 hektar
Befolkning: 813, år 2010

Här kan du läsa mer om Almunge om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Almunge.

När du behöver en elektriker i Almunge för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 6 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Almunge rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Uppsala.

Jour elektriker i Almunge

Om du bor i området omkring Almunge och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Almunge och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Almunge dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.