Elektriker i Bastuträsk

Hitta en riktigt bra elektriker i Bastuträsk. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bastuträsk som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bastuträsk kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bastuträsk för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bastuträsk

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bastuträsk som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Dr. El i Norr AB
Ö. Järnvägsg. 33
930 61 BASTUTRÄSK

Kostnad och pris för elektriker i Bastuträsk

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bastuträsk du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bastuträsk och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bastuträsk

Det finns minst ett elteknikföretag i Bastuträsk som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bastuträsk nedan.

Beskrivning: Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Area: 109,33 hektar
Befolkning: 392, år 2010

Här kan du läsa mer om Bastuträsk om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bastuträsk.

När du behöver en elektriker i Bastuträsk för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bastuträsk rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västerbotten.

Jour elektriker i Bastuträsk

Om du bor i området omkring Bastuträsk och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bastuträsk och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bastuträsk dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.