Elektriker i Solberg

Hitta en riktigt bra elektriker i Solberg. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Solberg som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Solberg kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Solberg för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Solberg

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Solberg som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Tord Backlund Allfix
Sagav. 77
895 98 SOLBERG

Kostnad och pris för elektriker i Solberg

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Solberg du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Solberg och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Solberg

Det finns minst ett elteknikföretag i Solberg som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Solberg nedan.

Beskrivning: Solberg är en småort i Anundsjö socken i Örnsköldsviks kommun, cirka 90 km från Örnsköldsvik. Orten är känd för sin skidanläggning med slalombacke, stugby och husvagnscamping. År 2004 brann det i ett stort antal av stugorna samt i en servicebyggnad och i en kåta.

Area: 84 hektar
Befolkning: 102, år 20

Här kan du läsa mer om Solberg om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Solberg.

När du behöver en elektriker i Solberg för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Solberg rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västernorrland.

Jour elektriker i Solberg

Om du bor i området omkring Solberg och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Solberg och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Solberg dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.