Elektriker i Kolbäck

Hitta en riktigt bra elektriker i Kolbäck. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kolbäck som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kolbäck kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kolbäck för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kolbäck

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kolbäck som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Anderssons El i Kolbäck AB, Jörgen
Lyckov. 8
734 51 KOLBÄCK


J H Elinstallation
Eneg. 7
734 51 KOLBÄCK


Sallfix Tele & Data Consulting
Svallings v. 22
734 93 KOLBÄCK


Anläggningstjänst
Björkbacksv. 2
734 93 KOLBÄCK

Kostnad och pris för elektriker i Kolbäck

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kolbäck du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kolbäck och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kolbäck

Det finns minst ett elteknikföretag i Kolbäck som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kolbäck nedan.

Beskrivning: Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Area: 221,80 hektar
Befolkning: 1951, år 2010

Här kan du läsa mer om Kolbäck om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kolbäck.

När du behöver en elektriker i Kolbäck för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kolbäck rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västmanland.

Jour elektriker i Kolbäck

Om du bor i området omkring Kolbäck och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kolbäck och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kolbäck dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.