Elektriker i Möklinta

Hitta en riktigt bra elektriker i Möklinta. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Möklinta som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Möklinta kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Möklinta för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Möklinta

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Möklinta som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Semia AB
Örlinge 140
733 99 Möklinta


Sala Larm & Teknik, AB
Norrvad 158
733 99 Möklinta

Kostnad och pris för elektriker i Möklinta

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Möklinta du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Möklinta och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Möklinta

Det finns minst ett elteknikföretag i Möklinta som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Möklinta nedan.

Beskrivning: Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Area: 98,67 hektar
Befolkning: 358, år 2010

Här kan du läsa mer om Möklinta om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Möklinta.

När du behöver en elektriker i Möklinta för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Möklinta rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västmanland.

Jour elektriker i Möklinta

Om du bor i området omkring Möklinta och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Möklinta och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Möklinta dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.