Elektriker i Salbohed

Hitta en riktigt bra elektriker i Salbohed. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Salbohed som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Salbohed kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Salbohed för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Salbohed

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Salbohed som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elservice i Salbo
Norrsalbo 125
733 63 Salbohed

Kostnad och pris för elektriker i Salbohed

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Salbohed du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Salbohed och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Salbohed

Det finns minst ett elteknikföretag i Salbohed som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Salbohed nedan.

Beskrivning: Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Area: 75,39 hektar
Befolkning: 259, år 2010

Här kan du läsa mer om Salbohed om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Salbohed.

När du behöver en elektriker i Salbohed för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Salbohed rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västmanland.

Jour elektriker i Salbohed

Om du bor i området omkring Salbohed och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Salbohed och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Salbohed dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.