Elektriker i Lerum

Hitta en riktigt bra elektriker i Lerum. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Lerum som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Lerum kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Lerum för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Lerum

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Lerum som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

HåGe El AB
0302 - 141 47Mjörns El AB
Frödingsv. 4
443 31 Lerum


Elmontering i Stenkullen AB
Huldravägen 7
443 36 LERUM


Veteranpoolen Lerum
Göteborgsv. 3 A
443 30 LERUM


Lerums Lås & Larmservice AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM

Kostnad och pris för elektriker i Lerum

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Lerum du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Lerum och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Lerum

Det finns minst ett elteknikföretag i Lerum som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Lerum nedan.

Beskrivning: Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Area: 1 426,87 hektar
Befolkning: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om Lerum om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Lerum.

När du behöver en elektriker i Lerum för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Lerum rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Lerum

Om du bor i området omkring Lerum och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Lerum och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Lerum dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.