Elektriker i Mölndal

Hitta en riktigt bra elektriker i Mölndal. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Mölndal som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Mölndal kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Mölndal för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Mölndal

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Mölndal som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Wahlbäcks El AB
Bergfotsg. 5
431 35 MÖLNDAL


SM EL & Automation AB
Göteborgsv. 89
431 30 Mölndal


AQT Elservice AB
Flöjelbergsg. 16 A
431 37 MÖLNDAL


AT Installation AB
Kråketorpsg. 24
431 53 MÖLNDAL


Fässbergs Elektriska AB
Barnhemsg. 31
431 31 MÖLNDAL


Mölndals El-Entreprenad AB
Ranunkelg. 3 A
431 32 Mölndal


Te Ge El Installationer AB
Ålegårdsg. 25
431 50 Mölndal


Åby Elektriska AB
Göteborgsv. 91 B
431 37 MÖLNDAL


Veteranpoolen Göteborg Västra/Mölndal
Ålegårdsg. 1
431 50 Mölndal


Högsboverken AB
Järnvägsg. 1
431 35 MÖLNDAL


Á Jour Brandsäkerhet AB
Flöjelbergsg. 8
431 37 MÖLNDAL

Kostnad och pris för elektriker i Mölndal

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Mölndal du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Mölndal och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Mölndal

Det finns minst ett elteknikföretag i Mölndal som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Mölndal nedan.

Beskrivning: Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Area: 152,28 km2
Befolkning: 37233, år 2005

Här kan du läsa mer om Mölndal om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Mölndal.

När du behöver en elektriker i Mölndal för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 11 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Mölndal rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Mölndal

Om du bor i området omkring Mölndal och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Mölndal och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Mölndal dygnet runt.

 


Orter med elektriker, elinstallationer och elarbeten i fokus

Nedan hittar du utvalda orter där du kan hitta bra elektriker vilka kan hjälpa dig med elinstallationer och elarbeten.